Естергомський архиєпископ в системі русько-угорських відносин кінця ХІІ – першої третини ХІІІ століть - Волощук, М. (Княжа доба: історія і культура, 2010)
Стаття присвячена малодослідженій проблемі участі естергомської кафедри в реалізації програми Арпадів підпорядкування Галицького князівства.