Галицько-болгарські відносини у першій третині ХІІІ століття - Войтович, Л. (Княжа доба: історія і культура, 2010)
Стаття присвячена дискусійним проблемам приналежності галицьким князям Нижнього Подунав’я та галицької допомоги болгарському царевичу Івану ІІ Асеню в боротьбі з узурпатором Борилом.