Галицько-Волинська держава в публікаціях збірників останніх років - Войтович, Л. (Княжа доба: історія і культура, 2010)
Рецензія на збірники: Доба короля Данила в науці, мистецтві, літературі (Матеріали Міжнародної наукової конференції 29–30 листопада 2007 р. Львів). – Львів, 2008. – 467 с.; “Слово о полку Ігоревім” та його доба. Матеріали Міжнародної науково-теоретичної конференції. Галич, 24 жовтня 2007 р. – Галич, 2007. – 217 с.; Галич і Галицька земля в державотворчих процесах України. Матеріали міжнародної наукової конференції. Галич, 10–11 жовтня 2008 р. – Галич, 2008. – 214 с.; Дрогичинъ 1253. Матеріали наукової конференції з нагоди 755-ї річниці коронації Данила Романовича. – Івано-Франківськ, 2008. – 186 с.; Фортеця: збірник заповідника “Тустань” на пошану Михайла Рожка / Під ред. Ю. Лукомського. – Львів, 2009. – 720 с.