Остання зустріч Данила Романовича і Ростислава Михайловича - Гарді, Д. (Княжа доба: історія і культура, 2011)
Аналізуються свідчення писемних джерел про можливість зустрічі князів Данила Романовича та Ростислава Михайловича після перемоги першого з них над претендентом на Галицьке князівство у битві поблизу Ярослава 1245 р.