Здобутки і прорахунки найновіших студій над вежею у селі Стовп (Столп’є) поблизу Холма - Александрович, В.С. (Княжа доба: історія і культура, 2011)
Рецензія на книгу: Zespół wieżowy w Stołpiu. Badania 2003–2005 / Pod redakcją Andrzeja Buko. – Warszawa: Instytut Archeologii i Etnologii PAN; Instytut Archeologii UW, 2009. – 375 s.