Навчальний посібник з культури Волині та Волинського Полісся княжої доби - Бондаренко, Г.В. (Княжа доба: історія і культура, 2011)
Рецензія на книгу: Кучинко Михайло, Охріменко Григорій, Савицький Володимир. Культура Волині та Волинського Полісся княжої доби. – Луцьк: Волинська обласна друкарня, 2008. – 328 с.