Найстарша архітектурна спадщина Перемишля у новішому освітленні польських дослідників - Диба, Ю. (Княжа доба: історія і культура, 2011)
Рецензія на книгу: Pianowski Zbigniew, Proksa Michał. Najstarsze budowle Przemyśla. Badania archeologiczno-architektoniczne do roku 2006. – Rzeszów: Wydawca Mitel, 2008. – 130 s., il.