Із зали засідань Президії НАН України (9 грудня 2020 р.) (Вісник НАН України, 2021)
На засіданні Президії НАН України 9 грудня 2020 року розглядалися такі питання: про виконання цільової програми наукових досліджень НАН України «Надійність і довговічність матеріалів, конструкцій, обладнання та споруд» (Ресурс-2) на 2016– 2020 рр. (доповідач — академік НАН України Л.М. Лобанов); княже місто Звенигород: інноваційні методи у вивченні та збереженні історичної пам’яті (доповідач — доктор історичних наук В.Д. Гупало); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.