Із зали засідань Президії НАН України (20 січня 2021 р.) (Вісник НАН України, 2021)
На засіданні Президії НАН України 20 січня 2021 року розглядалися такі питання: наукові повідомлення молодих учених установ НАН України (доповідачі — доктор технічних наук І.Я. Долінська, кандидат біологічних наук А.В. Савотченко, кандидат історичних наук О.О. Маєвський); про виконання цільової комплексної програми НАН України «Створення та розвиток науково-видавничого комплексу НАН України» на 2016–2020 роки (доповідач — академік НАН України Я.С. Яцків); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.