Нове зведення групи середньовічних археологічних джерел - Терський, С.; Гринчишин, Б. (Княжа доба: історія і культура, 2012)
Рецензія на книгу: Kucypera P., Pranke P., Wadyl S. Wczesnośredniowieczne toporki miniaturowe. – Toruń, 2011. – 149 s., il.