Княжа столиця Волині в просторі і часі: порівняльний аналіз поглядів луцьких та львівських істориків - Терський, С. (Княжа доба: історія і культура, 2007)
Рецензія на книгу: Кучинко М.М., Охріменко Г.В., Петрович В.В. Історія міста Володимира-Волинського від найдавніших часів до середини XX ст. (у світлі соціотопографГі). Луцьк 2004, 260 с.