Кульчицький С., Міщенко М. Україна на порозі об’єднаної Європи - Головко, В. (Український історичний журнал, 2018)
Рецензія на книгу: Кульчицький С., Міщенко М. Україна на порозі об’єднаної Європи. – К.: Центр Разумкова, 2018. – 232 с.