Гнатенко Л. Палеографічно-орфографічна атрибуція української рукописної книги: Уставні та півуставні кодекси кінця ХІІІ – початку ХVІІ ст. - Мицик, Ю. (Український історичний журнал, 2018)
Рецензія на книгу: Гнатенко Л. Палеографічно-орфографічна атрибуція української рукописної книги: Уставні та півуставні кодекси кінця ХІІІ – початку ХVІІ ст. – К., 2016. – 473 с.