Рудий Панько М. Гоголя в дівчачому люстерку Лесі Українки: конгеніальність тлумачки і звітність репортерів - Радчук, В. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2008)
Ілюструються творчі засади й майстерність Лесі Українки – перекладачки М. Гоголя.