Михайло Грушевський. Студії та джерела (кн.1–2) - Іваницька, С. (Український історичний журнал, 2019)
Рецензія на книги: Михайло Грушевський. Студії та джерела / Ред. кол.: Г.Бурлака, І.Гирич (гол.), В.Кавунник (секр.), М.Капраль, С.Паньков а, Г.Папакін, В.Піскун, В.Тельвак, О.Юрков а. – К.: Інститут української археографії та джерелознавства ім. М.Грушевського НАН України, 2018–2019. – Кн.1. – 510 с.; Кн.2. – 488 с.