"Абрысы розныя": малюнкі і чарцяжы гетмана Януша Радзівіла - Русина, О. (Український історичний журнал, 2021)
Рецензія на книгу: «Абрысы розныя»: малюнкі і чарцяжы гетмана Януша Радзівіла / Уклад. М.Волкаў. – Мінск, 2020. – 159 с. («Абриси різні»: малюнки і креслення гетьмана Януша Радзивілла / Уклад. М.Волков. – Мінськ, 2020. – 159 с.)