Ціборовська-Римарович І. Друкарня Бердичівського монастиря босих кармелітів: історія та видавнича діяльність: 1758–1844 - Войцехівська, І.; Іваницька, Л. (Український історичний журнал, 2021)
Рецензія на книгу: Ціборовська-Римарович І. Друкарня Бердичівського монастиря босих кармелітів: історія та видавнича діяльність: 1758– 1844. – К.: Академперіодика, 2019. – 652 с., 28 с. іл.