Кудряченко А. Федеративна Республіка Німеччина: засади демократичного сходження - Мартинов, А. (Український історичний журнал, 2021)
Рецензія на книгу: Кудряченко А. Федеративна Республіка Німеччина: засади демократичного сходження. – К., 2020. – 656 с.