До 70-річчя доктора історичних наук, професора М.Юрія - Калакура, Я. (Український історичний журнал, 2021)
11 січня 2021 р. виповнилося 70 років від дня народження знаного українського історика, політолога, етнолога й культуролога, доктора історичних наук, професора Чернівецького національного університету ім. Юрія Федьковича, заслуженого діяча науки і техніки України Михайла Федоровича Юрія.