Концепт "цілóго чоловіка" в мові художніх творів Івана Франкa" - Яремко, Я. (Культура слова, 2016)
У статті на основі когнітивно-дискурсного підходу окреслено вербальну модель «цілого чоловіка» в художній мові Івана Франка у зв’язку з індивідуальною мовною картиною світу письменника.