Термінолексика Івана Франка: репрезентація новітнього політичного знання - Лужецька, Н. (Культура слова, 2016)
У статті окреслено питому вагу суспільно-політичної термінолексики у мові науково-публіцистичних праць Івана Франка; висвітлено його лінгвістичне новаторство як модернізатора української політичної думки кінця XIX – початку XX ст.