Лінгвопрагматика кінотексту сучасної документалістики про І. Франка - Ганжа, А. (Культура слова, 2016)
У статті акцентовано увагу на лінгвопрагматичній рецепції документального фільму як знака лінгвокультури певної епохи. Окреслено специфіку лінгвального контенту сучасних українських документальних фільмів про І. Франка «Та, що поруч» (2006) та «Іван Франко» (2008).