Українські славісти в еміграції в Чехословаччині - Назаренко, Л.Ю. (Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України, 2009)
У статті йдеться про діяльність українських учених у Чехословаччині в міжвоєнний період.