До ювілею Вікторії Юзвенко - Головатюк, В.Д. (Iнститут мистецтвознавства, фольклористики та етнології iм. М.Т. Рильського НАН України, 2009)
У серпні 2008 року свій ювілей відзначила Вікторія Арсенівна Юзвенко – відомий учений, фольклорист-славіст, яка свою багатогранну творчу діяльність присвятила Інституту мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського НАН України.