Літературна мова і художній переклад - Єрмоленко, С.; Русанівський, В. (Культура слова, 2018)
Подаємо за виданням: Єрмоленко С., Русанівський В. Літературна мова і художній переклад. Мовознавство. 1970. № 3. С. 66 – 77.