Із зали засідань Президії НАН України (17 березня 2021 р.) (Вісник НАН України, 2021)
На засіданні Президії НАН України 17 березня 2021 року розглядалися такі питання: участь у термоядерних дослідженнях Євратом: результати, досягнуті за програмою «Горизонт-2020», та перспективи в наступній програмі ЄС на 2021–2027 рр. (доповідач — член-кореспондент НАН України І.Є. Гаркуша); про результати виконання Цільової програми наукових досліджень НАН України «Аерокосмічні спостереження довкілля в інтересах сталого розвитку та безпеки як національний сегмент проєкту «Горизонт-2020» ERA-Planet» на 2018–2020 рр. (доповідач — член-кореспондент НАН України О.П. Федоров); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.