Із зали засідань Президії НАН України (14 квітня 2021 р.) (Вісник НАН України, 2021)
На засіданні Президії НАН України 14 квітня 2021 року розглядалися такі питання: соціальні наслідки пандемії COVID-19 у контексті суспільної трансформації в Україні: соціологічний підхід (доповідач — доктор соціологічних наук В.П. Степаненко); сучасні сенсорні системи та інформаційні технології в медицині, біології та техніці. Перспективи розвитку (доповідач — доктор технічних наук М.А. Прімін); про нагородження відзнаками НАН України та Почесними грамотами НАН України і Центрального комітету профспілки працівників НАН України (доповідач — академік НАН України В.Л. Богданов); кадрові та поточні питання.