Гуманітарне обличчя нації (до 90-річчя академіка НАН України І.М. Дзюби) - Жулинський, М.Г. (Вісник НАН України, 2021)
26 липня виповнюється 90 років відомому літературознавцю, критику, публіцисту, громадському діячеві, Герою України (2001), лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки (2017), лауреату Державної премії України ім. Т. Шевченка (1991), міністру культури України (1992–1994), академіку-секретарю Відділення літератури, мови і мистецтвознавства НАН України (1997–2004), раднику Президії НАН України, академіку НАН України (1992) Івану Михайловичу Дзюбі.