Деякі особливості побудови узагальненого реологічного тіла - Бицань, Є.М. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
Проанализирована структура реологических тел с произвольным числом элементов. Сформулированы условия невырожденности реологических тел. Показано, что реологические тела делятся на два типа - квазиупругие и квазивязкие.