Алгебраїчні шаблони вразливостей бінарного коду - Яковлев, В.М. (Проблеми програмування, 2020)
Пошук вразливостей у програмному забезпеченні є на поточний час актуальним завданням та джерелом наукових викликів. Описаний у статті алгебраїчний підхід покликаний збільшити ефективність та достовірність алгоритмів пошуку. Запропоновано засоби формального опису поведінки бінарного коду та вразливостей в термінах алгебри поведінок, а методику створення шаблонів вразливостей бінарного коду.