Повреждения гражданских зданий на подрабатываемых и не подрабатываемых территориях - Кренида, Ю.Ф.; Бончук, Е.А.; Зубова, Е.В.; Чуганский, Д.Б. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
Виконано порівняння пошкоджень будівель на підроблюваних и не підроблюваних забудованих територіях. Встановлено ідентичність вторинних пошкоджень конструкцій будівель, що дає підставу стверджувати про однакову реакцію ринку на ціну нерухомості на розглянутих територіях.