Система підтримки прийняття рішень в управлінні якістю навчального процесу - Комлева, Н.О.; Любченко, В.В.; Зіноватна, С.Л. (Проблеми програмування, 2020)
В роботі виконано проектування системи підтримки прийняття рішень, яка дозволяє автоматизувати роботи з видобування інформації з результатів анкетування. Узагальнення сучасних публікацій підтвердило актуальність мети роботи. Проаналізовано предметну область та визначено, які задачі має вирішувати система підтримки прийняття рішень. На основі результатів аналізу сформульовані вимоги до проектованої системи. Як результат проектування архітектури системи отримано логічне і процесне подання проектованої системи. З метою прискорення виконання аналітичної обробки даних розроблено денормалізовану модель даних. Отриманий проект передбачає роботу з різними джерелами даних та орієнтований на поступове доповнення функціональних можливостей системи