Технология принятия решений по схемам ликвидации вертикальных стволов - Дрибан, В.А.; Голдин, С.В. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
Запропоновано методологію прийняття рішення з вибору оптимальних схем та параметрів ліквідації стволів.