Пам’ятки Чигиринщини в творчій спадщині Міхала Грабовського - Діденко, Я.Л. (Сіверщина в історії України, 2018)
Стаття присвячена діяльності видатного польського літератора, історика, публіциста Міхала Грабовського на Чигиринщині. Особлива увага приділена результатам його археологічних досліджень на території краю, що були опубліковані у книзі «Україна давня і сучасна».