Наукові студії викладачів загальноосвітніх кафедр Ніжинського юридичного ліцею князя Безбородька (1840–1875 рр.) - Іваненко, А.О. (Сіверщина в історії України, 2018)
У статті з‘ясовано доробок професорів загальноосвітніх кафедр Ніжинського юридичного ліцею, які значною мірою прислужилися розвиткові вітчизняної науки. Проаналізовано наукової студії М. Тулова, А. Линничено, П. Іващенко, О. Белоброва, І. Лашнюкова, І. Сребницького під час роботи у Ліцеї та поза ним.