Храми села Некрасового - Коваленко, Ю.О. (Сіверщина в історії України, 2018)
Стаття присвячена історії православних храмів села Некрасове Глухівського району Сумської області. На основі археологічних, писемних, картографічних та етнографічних джерел подана історія виникнення та розвитку сакральних споруд і окремих моментів церковного життя села протягом XVII–ХХ ст.