Выделение оползневых границ по динамическим параметрам продольных преломленных волн - Федин, М.М. (Український науково-дослідницький і проектно-конструкторський інститут гірничої геології, геомеханіки і маркшейдерської справи НАН України, 2009)
Дана стаття присвячена темі виділення кордонів обвального тіла за допомогою динамічних параметрів заломлених хвиль. Проведено визначення кордону двома способами: за допомогою параметра Спаського, а так само за допомогою аналізу спектрів сейсмограм. Здійснена оцінка коефіцієнта загасання сейсмічної хвилі на обвалі небезпечній ділянці.