Матеріали Кролевецької сотенної канцелярії (фонд 64 ЦДІАК України) - Тарасенко, І.Ю. (Сіверщина в історії України, 2018)
У статті зроблено огляд матеріалів 64 фонду ЦДІАК України, присвячених історії Кролевецької сотні Ніжинського полку. Також наведено декілька цікавих документів з цього фонду.