Музей середньовічних музичних інструментів у «Парку Київська Русь» - Янченко, В.В.; Махота, О.О. (Сіверщина в історії України, 2018)
Стаття присвячена створенню нового музею на території «Парку Київська Русь». Описується колекція музичних інструментів доби Середньовіччя: їх види, зовнішній вигляд, еволюція форм, роль та призначення у суспільстві.