Вулики з пасіки П. Прокоповича у фондовій збірці історико-етнографічного заповідника «Переяслав» - Дем’яненко, Н.Д. (Сіверщина в історії України, 2018)
У статті висвітлюються питання історії створення П. Прокоповичем рамкового (втулкового) вулика. Представлено вулики з його пасіки, які зберігаються у фондовій колекції Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав».