Інтерактивність як один з елементів музейної педагогіки в діяльності комунального закладу «Глухівський міський краєзнавчий музей» - Онопрієнко, О.В. (Сіверщина в історії України, 2018)
У статті розкривається культурно-освітня робота музею з різновіковою дитячою аудиторією на засадах музейної педагогіки, де поряд з традиційними автор описує і аналізує інноваційні форми комунікації закладу зі своїми відвідувачами.