Шостенський військовий комісаріат у 1919–1921 роках - Кужельна, О.В. (Сіверщина в історії України, 2018)
У статті досліджуються структура, чисельність, основні напрямки роботи, військовий досвід та освітній рівень працівників Шостенського військового комісаріату у 1919–1921 рр. Наводяться список працівників військкомату та факти їх біографій.