Роменський універмаг «Торгсин»: біографічні довідки - Горох, М.В. (Сіверщина в історії України, 2018)
В даній статті автор, використовуючи широке коло архівних документів, розглядає невідомі раніше сторінки з історії функціонування крамниці «Торгсин» у Ромнах. Особлива увага приділена поновленню імен працівників крамниці «Торгсин».