Алгоритми розв’язання задач криптозахисту пікселів кольорових зображень у базисі Радемахера та залишкових класах - Возна, Н.Я.; Николайчук, Я.М.; Волинський, О.І. (Кибернетика и системный анализ, 2019)
Обгрунтовано актуальність розроблення теоретичних засад, методів та алгоритмів криптозахисту пікселів кольорових зображень шляхом проблемно-орієнтованої поліфункціональної структуризації даних та представлення кодів пікселів кольорових зображень у теоретико-числових базисах Радемахера, Радемахера–Крестенсона, Хаара–Крестенсона та Галуа. Досліджено можливість підвищення швидкодії алгоритмів перетворення, опрацювання та розпізнавання цифрових зображень із застосуванням модульної арифметики залишкових класів на основі математики арифметичних операцій непозиційної системи числення залишкових класів.