Увічнення пам’яті жертв червоного терору на території Мусіївської сільської ради Хорольського району Полтавської області - Лимар, О.С. (Сіверщина в історії України, 2019)
Охарактеризовані загальні заходи на території Хорольського повіту Кременчуцької губернії по боротьбі з повстанським рухом у 1921 р. та події 18 травня 1921 р., що сталися на території сучасної Мусіївської сільської ради.