Історичний центр портового міста Одеси як об’єкт, що занесений до Попереднього списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО - Звіряка, А.І. (Сіверщина в історії України, 2019)
Стаття присвячена нерухомій культурній спадщині історичного центру м. Одеси в контексті його включення до Списку всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.