Г.О. Милорадович і Чернігівська громада - Коваленко, О.О. (Сіверщина в історії України, 2019)
У статті схарактеризовано зв’язки Г.О. Милорадовича з діячами українського національного руху і, зокрема, з членами Чернігівської громади кінця 50-х – початку 60-х рр. ХІХ ст.