Новгород-Сіверське духовне училище за матеріалами духовної періодики Чернігівщини (друга половина ХІХ – початок ХХ ст.) - Блакитний, М.М. (Сіверщина в історії України, 2019)
У статті йдеться про історію Новгород-Сіверського духовного училища у другій половині ХІХ – на початку ХХ ст. за даними єпархіальної преси Чернігівщини.