Таємниці родини Мурашків, або хто робив іконостаси для воронізьких церков? - Міллер, Н.В.; Рязанова, Т.М. (Сіверщина в історії України, 2019)
Робота написана до 175-річчя від дня народження відомого художника, педагога, засновника Київської рисувальної школи – Миколи Івановича Мурашка. У статті розглядаються деякі родинні таємниці відомих митців Мурашків, подаються нові матеріали щодо проживання сім’ї Мурашків у містечку Вороніж (колишнього Глухівського повіту).