Святині села Воздвиженське (кінець XIX – початок XXI ст.) - Мірошниченко, Н.О. (Сіверщина в історії України, 2019)
Стаття присвячена храмам села Воздвиженське, що діяли з кінця XIX століття до сьогодення. В статті вперше публікується документ про будівництво Трудовим братством нового кам’яного храму у с. Воздвиженському.